E-GÜVENLİK(E-SECURITY)POLİTİKAMIZ

19.02.2024 28

o    Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından güvenliği sağlanan internet erişim ağı vardır. Ders anlatımlarında eba eğitim ve eTwinning portallarından da yararlanılmaktadır.

o    Okulumuzun internet sitesi, Facebook, İnstagram ve  gibi sosyal ağları bulunmaktadır. Bu ağların üzerinde yayınlanan veriler kontrollü olarak paylaşılmaktadır.

o    Okulumuzun internet sitesinde e-güvenlik konusunda, www.guvenliweb.org.tr. sitesi ve buradan alıntılanan öğrenci ve velilere yönelik videolar ve afişler yer alan linkler yer almaktadır.

o    Okul paydaşlarımız istedikleri zaman konu ile ilgili bilgi alabilmekteler.

o    Okulumuzda 21.yy iletişim becerileri önemsenmektedir.

o    Okulumuzda Dijital vatandaş olma konusunda paydaşlarımızı bilinçlendirme çalışmaları yapılmaktadır.

o    Okulumuzda izinsiz fotoğraf çekmek kesinlikle yasaktır.

o    Öğrencilerimizin ve velilerimizin okulumuza kayıt olurken sağladıkları kişisel bilgileri idare sorumluluğunda ve tarafından korunmaktadır.

o    Velilerimizin iletişim bilgileri kendi bilgi ve istekleri haricinde asla 3. Şahıslarla paylaşılamaz.

19-02-2024