Sancaklar İlkokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve Tercih edilen bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, Ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Saatler: 09:00 14:40( ilkokul)
Isınma: Kalorifer Doğal gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sancaklarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sancaklar Mah. Eski Akçakoca Cd. 2498. Sok. Merkez/DÜZCE

Kütüphane Kitap Sayısı :1925
Öğretim Şekli :ilkokul Normal Anasınıfı ( sabahçı - öğlenci)

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Adres - Sancaklar Mah. Eski Akçakoca Cd. 2498. Sok. Merkez/DÜZCE